Luc Volders (18 aug 2020)

Luc Volders stopt als wethouder in Meerssen

Luc Volders stopt als wethouder van de gemeente Meerssen. Hij heeft dinsdag zijn ontslag ingediend bij de gemeenteraad.

Luc  (25 dec 2019)
Luc Volders na hersenbloeding: 'In 2021 weer naar LVK'

In september werd hij getroffen door een hersenbloeding, op deze kerstdagen denkt Luc Volders weer aan carnavalsliedjes. "Ik ben vol strijdlust. In 2021 gaan we het LVK winnen."

Luc Volders Meerssen
Meerssense wethouder Volders getroffen door hersenbloeding

Wethouder Luc Volders van Meerssen is maandagochtend getroffen door een hersenbloeding.

Tour de L1mbourg: 'NK moet terug naar Limburg'

Het NK Wielrennen moet terug naar Limburg.

Wethouder wil gedenkteken Amstel Gold Race in Meerssen

"Meerssen moet trots zijn op zijn wielergeschiedenis."

Meerssen gaat voor coalitie met forse meerderheid

Meerssen koerst op een brede coalitie van de lokale partijen BRUG-M, Het Origineel, de progressieve lijst KIJK!!! en het CDA.

Carnavalsact wilde niemand kwetsen met omstreden oproep

Het Meerssense carnavalsgezelschap De Kloomp wilde niemand kwetsen met de omstreden Facebook-oproep 'poseer met een neger'.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten