Overslaan en naar de inhoud gaan

Luc Steins klaar voor kraker met Barcelona

Geplaatst opzondag 27 december 2020 - 14:51

Luc Steins is samen met zijn ploeggenoten van Paris Saint-Germain klaar voor de handbalkraker in de Champions League tegen Barcelona.

De uit Voerendaal afkomstige handballer is sinds zijn overgang naar PSG bijna elke dag geconfronteerd met de wedstrijd tegen de Spaanse ploeg. Niet alleen tijdens de trainingen, maar ook tijdens competitiewedstrijden werden spelsystemen geoefend, die mogelijk tegen Barcelona kunnen voorkomen.

Uitverkocht
Normaal gesproken zijn de tribunes tijdens de finalewedstrijden tot de laatste plek uitverkocht. 20.000 liefhebbers van handbal kijken dan twee dagen naar de duels van de Europese topclubs.

Geen publiek
Door de coronamaatregelen mag er geen publiek aanwezig zijn bij de finalewedstrijden in de LANXESS Arena in Köln. Maar dankzij de nieuwste technologie en een bereik in 80 landen hoeven de handbalfans thuis voor de televisie of laptop geen seconde te missen.

Zeven maanden
Steins tekende onlangs een contract van zeven maanden bij de Franse topclub. De handballer uit Voerendaal wordt door de Parijse handbalclub gehuurd van zijn huidige club Fenix Toulouse.

Steins speelt met zijn ploeg op 28 december in de eerste finalewedstrijd tegen Barcelona. De andere deelnemers in Keulen zijn THW Kiel en het Hongaarse Veszprem. De finale is een dag later op 29 december.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen