Steins PSG

Video: Luc Steins clubgenoot van Messi bij PSG

Handballer Luc Steins ziet Parijs veranderen in een gekkenhuis nu voetballer Lionel Messi bij 'zijn' Paris Saint-Germain gaat spelen.

luc steins
Geen Champions League finale voor Luc Steins

Handballer Luc Steins is er met Paris Saint Germain niet in geslaagd de finale van de Champions League te bereiken.

Steins PSG
Luc Steins met PSG naar Final4 Champions League

Handballer Luc Steins heeft met zijn club Paris Saint Germain de Final4 van de Champions League gehaald.

handbal oranje heren
Ongunstige potindeling handballers bij loting EK

De Nederlandse handballers hebben niet geprofiteerd van hun sterke eindschot in de kwalificatiereeks voor het EK van 2022.

Handbal oranje
Limburgse handballers klaar om feestje te vieren

Het is een belangrijke week voor de Nederlandse handballers. Ze hebben twee kansen om zich te kwalificeren voor het Europees kampioenschap van 2022.

Stavast
Quarantaine kost handballer Stavast selectie voor Oranje

Ivar Stavast kan zich niet aansluiten bij de selectie van het Nederlands handbalteam. Hij moet in quarantaine bij zijn Duitse club HC Elbflorenz Dresden.

Steins PSG
Luc Steins blijft nog drie seizoenen bij PSG

Handballer Luc Steins speelt ook de komende drie seizoenen bij de Franse topclub Paris-Saint Germain.

Kay Smits handbal
Kay Smits schiet Oranje naar winst tegen Polen

Handballer Kay Smits heeft Oranje in de slotseconde van de uitwedstrijd tegen Polen naar de winst geschoten. Nederland won het EK-kwalificatieduel met 26-27.

Luc Steins handbal
Oranje handballers vervolgen EK-kwalificatie

Het Nederlands handbalteam is in Wroclaw gearriveerd voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Polen zondag. Zeven Limburgers zijn geselecteerd voor deze interland.

Tim Claessens
Tim Claessens toegevoegd aan Oranje

Handballer Tim Claessens is door bondscoach Richardsson aan de selectie van de Nederlandse ploeg toegevoegd.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten