MVV weet verdediger te verleiden tot contractverlenging

MVV en verdediger Luc Mares (22) gaan langer met elkaar door. De mandekker uit Maastricht verlengde zijn contract met twee seizoenen, waardoor hij nog vastligt tot de zomer van 2021.

MVV terug op aarde na zegereeks: 'Terechte nederlaag'

MVV incasseerde vrijdagavond op bezoek bij Go Ahead Eagles een nederlaag (2-0) die zich de hele wedstrijd aandiende, ondanks dat de tegentreffers pas in de slotfase vielen.

Video: MVV-goalie Koopmans: 'Het was een gatenkaas'

Na de 0-3 zeperd in eigen huis tegen FC Den Bosch was de desillusie van de gezichten van de MVV-spelers af te lezen. "Het was dramatisch", vond doelman Luuk Koopmans.

Middenvelder Luc Mares blijft langer bij MVV Maastricht

Middenvelder Luc Mares uit Rothem blijft langer bij MVV.

Luc Mares MVV 1Limburg
Oud-Fortunees Mares verkast naar MVV

MVV heeft zich tijdens de winterstop versterkt met verdediger annex middenvelder Luc Mares (21).

Fortuna kan mooie reeks neerzetten op bezoek bij RKC

Mag Fortuna vrijdagavond op bezoek bij RKC Waalwijk (20:00 uur) weten te winnen, dan is er zowaar sprake van een zegereeks voor de Sittardenaren.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV