Overslaan en naar de inhoud gaan

Lozing in riool zorgt voor stankoverlast in Weert

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 20:58

De brandweer van Weert is vrijdag uitgerukt omdat er meldingen binnenkwamen van stankoverlast.

Bewoners in de Otto van Thuringenstraat roken rond 19:50 uur een penetrante geur in hun woning. De lucht bleef zo sterk aanwezig dat werd besloten om de brandweer in te schakelen.

Terpentine
De brandweer wist de oorzaak te achterhalen. Via een straatkolk had iemand terpentine of wasbenzine in het riool laten lopen. Via afvoerputten kwam de geur bij de woningen naar binnen. De brandweer heeft verschillende putten op straat doorgespoeld met water.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vlodrop stank geur brandweer (28 sep 2020)
Brandweer speurt naar zurige diarreegeur in Vlodrops riool
Brandweer rukt uit voor frietbakkende buurman
Politie en brandweer rukken uit voor vreemde geur
brand Wehr stro duitsland selfkant (3 aug 2020)
Geuroverlast in Sittard-Geleen door brand 2000 strobalen
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen