Overslaan en naar de inhoud gaan

Lozing in riool zorgt voor stankoverlast in Weert

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 20:58

De brandweer van Weert is vrijdag uitgerukt omdat er meldingen binnenkwamen van stankoverlast.

Bewoners in de Otto van Thuringenstraat roken rond 19:50 uur een penetrante geur in hun woning. De lucht bleef zo sterk aanwezig dat werd besloten om de brandweer in te schakelen.

Terpentine
De brandweer wist de oorzaak te achterhalen. Via een straatkolk had iemand terpentine of wasbenzine in het riool laten lopen. Via afvoerputten kwam de geur bij de woningen naar binnen. De brandweer heeft verschillende putten op straat doorgespoeld met water.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vlodrop stank geur brandweer (28 sep 2020)
Brandweer speurt naar zurige diarreegeur in Vlodrops riool
Brandweer rukt uit voor frietbakkende buurman
Politie en brandweer rukken uit voor vreemde geur
brand Wehr stro duitsland selfkant (3 aug 2020)
Geuroverlast in Sittard-Geleen door brand 2000 strobalen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen