Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Low budget reizen: Europese wedstrijden V&L in Macedonië

Geplaatst opwoensdag 7 november 2018 - 22:42

De handbalsters van V&L Geleen spelen komend weekeinde twee wedstrijden in de Europacup. De club heeft ervoor gekozen om beide wedstrijden bij Kumanovo in Macedonië af te werken.

Dat heeft alles te maken met de kosten.

Goedkoper overnachten
Nu hoeft maar één club te reizen en beide verenigingen delen de kosten. Omdat overnachten in Macedonië een stuk goedkoper is dan in Nederland was ook snel beslist welke club de reis zou maken.

Vrijgeloot
Het is voor het eerst in 17 jaar dat de handbalsters van V&L weer Europees spelen. Omdat er weinig clubs in de poule van de
Geleense ploeg spelen, werd de club de eerste twee rondes vrijgeloot.

Dertig supporters
De wedstrijden zijn zaterdag en zondag. Naast de speelsters en hun staf, reizen ook dertig supporters mee naar Macedonië.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen