Overslaan en naar de inhoud gaan

Loverboyzaak: Kimberly kreeg 250 telefoontjes in 2 weken

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2015 - 10:09

De 16-jarige Kimberly kreeg in totaal 250 telefoontjes in twee weken van potentiële klanten.

Dat werd vrijdag duidelijk toen de tweede zes verdachten in het megaproces rond de Valkenburgse zedenzaak voor de rechter verschenen. In totaal wist het OM 60 van die 250 bellers te identificeren.

Lees ook: Wie zijn de verdachten in de Valkenburgse zedenzaak?

Eisen
Zes van die klanten horen het OM vrijdag straffen tegen zich eisen. De verdachten zijn daar net als de verdachten van donderdag niet bij aanwezig. Donderdag werd tegen de eerste zes verdachten een celstraf tot een jaar geëist.

Lees ook: Straffen tot één jaar geëist in Valkenburgse zedenzaak

Gestraft
Tijdens de zitting van donderdag werd ook een slachtofferverklaring van de 16-jarige Kimberly voorgelezen. Het meisje, dat betaalde seks had met tientallen mannen in twee hotels in Valkenburg, gaf daarin aan nog steeds niet te beseffen wat haar overkomen was. "Ik ben gestraft voor wat me is overkomen, ik ben mijn vrijheid kwijt."

Lees ook: Slachtoffer Valkenburgse zedenzaak: 'Wie wil mij nog?'

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ouders eisen duizenden euro's in Valkenburgse zedenzaak
Cel en taakstraffen voor klanten Valkenburgse zedenzaak
Jaar cel geëist tegen 'liegende' verdachte zedenzaak
Seksklant zedenzaak Valkenburg komt opdagen bij proces
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen