prostitutie loverboys tippelen stock

Manifest voor meer hulp aan slachtoffers loverboys

In het kader van de wereldwijde campagne 'Orange the World' zijn maandag op diverse plekken in Limburg gebouwen oranje verlicht. De VN-organisatie UN Women, die zich inzet voor gendergelijkheid en emancipatie van vrouwen, wil hiermee aandacht vragen voor geweld tegen vrouwen.

Geheime opvangplekken voor slachtoffers mensenhandel

Meiden en jonge vrouwen met een beperking die slachtoffer zijn geworden van bijvoorbeeld loverboys, worden sinds twee maanden in Limburg opgevangen en begeleid.

'Jongens in Maastricht slachtoffer loverboys'

Drie partijen in de Maastrichtse gemeenteraad maken zich zorgen over jongens in de stad die het slachtoffer zijn van loverboys.

'Ronselen van zwakbegaafde meisjes is bekend probleem'

Het ronselen van verstandelijk gehandicapte meisjes in jeugdzorginstellingen is een bekend probleem.

Meiden met handicap tot prostitutie gedwongen

Ten minste 76 meiden met een verstandelijke beperking zijn de laatste jaren geronseld voor de prostitutie.

Overzicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten