prostitutie loverboys tippelen stock

Manifest voor meer hulp aan slachtoffers loverboys

In het kader van de wereldwijde campagne 'Orange the World' zijn maandag op diverse plekken in Limburg gebouwen oranje verlicht. De VN-organisatie UN Women, die zich inzet voor gendergelijkheid en emancipatie van vrouwen, wil hiermee aandacht vragen voor geweld tegen vrouwen.

Geheime opvangplekken voor slachtoffers mensenhandel

Meiden en jonge vrouwen met een beperking die slachtoffer zijn geworden van bijvoorbeeld loverboys, worden sinds twee maanden in Limburg opgevangen en begeleid.

'Jongens in Maastricht slachtoffer loverboys'

Drie partijen in de Maastrichtse gemeenteraad maken zich zorgen over jongens in de stad die het slachtoffer zijn van loverboys.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane