Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Loverboy Armin A. sloeg al eerder toe

Geplaatst opvrijdag 6 februari 2015 - 8:15

Loverboy Armin A. zou al eerder hebben toegeslagen. Een volgend slachtoffer van A. heeft zich bij de opsporingsdiensten gemeld.

Dat melden betrouwbare bronnen rond het onderzoek volgens De Telegraaf.

Ook misbruikt in Valkenburg
Het meisje zou anderhalf jaar geleden zijn misbruikt in Hotel 2000 in Valkenburg en eveneens slachtoffer van de opgepakte verdachte A. zijn geweest. De politie probeert het meisje volgens de bronnen al enige tijd te overtuigen om aangifte te doen tegen A. Door alle commotie rondom het seksschandaal in Valkenburg durft zij dat voorlopig nog niet.

Het Openbaar Ministerie (OM) wil niet bevestigen dat er meer meisjes het slachtoffer zijn geworden van A.

Vijftig mannen seks
Armin A. kwam in beeld bij het OM toen de politie in oktober vorig jaar een hotel in Valkenburg binnenviel en daar een minderjarig meisje met een klant aantrof. Het 16-jarige meisje zou met zeker vijftig mannen seks gehad hebben. A. zou de pooier van het meisje zijn.

Zelfmoord
Donderdag werd al bekend dat een van de tientallen mannen die verdacht worden van seks het meisje, onlangs een einde aan zijn leven gemaakt heeft. Volgens betrouwbare bronnen rond het onderzoek gaat het om de man die bij de politie-inval in oktober 2014 op heterdaad werd betrapt en als eerste werd opgepakt. Hij zou niet meer opgewassen zijn geweest tegen de spanningen die de affaire met zich meebracht.

Niet thuis overvallen maar bellen
Het Openbaar Ministerie gaf aan dat te betreuren en volgens de advocaat van enkele tientallen verdachten neemt het OM daarom ook maatregelen. Tegen De Telegraaf zegt hij dat de zaak voor grote spanning en stress zorgt bij de verdachten en dat het OM inmiddels heeft laten weten de verdachten niet in hun woning aan te houden, maar telefonisch te benaderen.

Lees de eerdere berichtgeving over de zaak rond de Valkenburgse loverboy.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Seksschandaal Valkenburg: mannen melden zich bij advocaat
OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
Advocaat raadt mannen af dna af te staan in sekszaak
'Bewijs tegen loverboy Valkenburg moeilijk rond te krijgen'
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen