Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Loverboy Armin A. sloeg al eerder toe

Geplaatst opvrijdag 6 februari 2015 - 8:15

Loverboy Armin A. zou al eerder hebben toegeslagen. Een volgend slachtoffer van A. heeft zich bij de opsporingsdiensten gemeld.

Dat melden betrouwbare bronnen rond het onderzoek volgens De Telegraaf.

Ook misbruikt in Valkenburg
Het meisje zou anderhalf jaar geleden zijn misbruikt in Hotel 2000 in Valkenburg en eveneens slachtoffer van de opgepakte verdachte A. zijn geweest. De politie probeert het meisje volgens de bronnen al enige tijd te overtuigen om aangifte te doen tegen A. Door alle commotie rondom het seksschandaal in Valkenburg durft zij dat voorlopig nog niet.

Het Openbaar Ministerie (OM) wil niet bevestigen dat er meer meisjes het slachtoffer zijn geworden van A.

Vijftig mannen seks
Armin A. kwam in beeld bij het OM toen de politie in oktober vorig jaar een hotel in Valkenburg binnenviel en daar een minderjarig meisje met een klant aantrof. Het 16-jarige meisje zou met zeker vijftig mannen seks gehad hebben. A. zou de pooier van het meisje zijn.

Zelfmoord
Donderdag werd al bekend dat een van de tientallen mannen die verdacht worden van seks het meisje, onlangs een einde aan zijn leven gemaakt heeft. Volgens betrouwbare bronnen rond het onderzoek gaat het om de man die bij de politie-inval in oktober 2014 op heterdaad werd betrapt en als eerste werd opgepakt. Hij zou niet meer opgewassen zijn geweest tegen de spanningen die de affaire met zich meebracht.

Niet thuis overvallen maar bellen
Het Openbaar Ministerie gaf aan dat te betreuren en volgens de advocaat van enkele tientallen verdachten neemt het OM daarom ook maatregelen. Tegen De Telegraaf zegt hij dat de zaak voor grote spanning en stress zorgt bij de verdachten en dat het OM inmiddels heeft laten weten de verdachten niet in hun woning aan te houden, maar telefonisch te benaderen.

Lees de eerdere berichtgeving over de zaak rond de Valkenburgse loverboy.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Seksschandaal Valkenburg: mannen melden zich bij advocaat
OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
Advocaat raadt mannen af dna af te staan in sekszaak
'Bewijs tegen loverboy Valkenburg moeilijk rond te krijgen'
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen