Bisschop Harrie Smeets Lourdes 11 sep 2021

Zieke bisschop op bedevaart in Lourdes

De door een hersentumor ernstig zieke bisschop Harrie Smeets is dit weekeind in Lourdes op bedevaart.

Bisschop Harrie Smeets.
Ernstig zieke bisschop Harrie Smeets naar Lourdes

Het bisdom Roermond meldt dat bisschop Harrie Smeets naar Lourdes gaat. Als de omstandigheden het toelaten, want de bisschop heeft een hersentumor.

tienray 2
Video: Pelgrimini, een bedevaart voor één dag naar Tienray

Op pelgrimini, zo heten de eendaagse bedevaartreizen. In groepen van maximaal 25 personen kan er deelgenomen worden aan dagbedevaarten naar verschillende bedevaartplekken in Nederland en één in België.

Lourdesgangers kiezen massaal voor Maastricht

Het aantal Lourdes-reizen vanaf Maastricht Aachen Airport stijgt dit jaar naar achttien vluchten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten