Mark Flekken SC Freiburg

Doelman Flekken: 'Al mooi dat bondscoach mijn naam noemt'

Mark Flekken is vereerd dat bondscoach Louis van Gaal binnenkort een bezoekje brengt aan SC Freiburg. Dat zegt de doelman uit Bocholtz nadat de bondscoach dat dinsdagavond aankondigde in een persconferentie.

Mark Flekken SC Freiburg keeper (8 sep 2021)
Flekken in beeld bij Van Gaal: 'Schijnt heel goed te keepen'

Doelman Mark Flekken uit Bocholtz komt volgens bondscoach Louis van Gaal in aanmerking voor de selectie van het Nederlands Elftal.

Geen Europese titel voor Oranjedames O17 na penaltydrama

De Oranjeleeuwinnen onder 17 met Kim Everaerts uit Horst aan de Maas in de gelederen hebben vrijdagmiddag in Bulgarije de finale van Duitsland verloren met penalty's.

Louis van Gaal zou Lieke Martens graag in zijn team hebben

Louis van Gaal heeft veel bewondering voor de voetbalkwaliteiten van Lieke Martens.

'Van Bommel beste trainer sinds Louis van Gaal'

In zijn eerste weken als hoofdtrainer van PSV heeft Mark van Bommel grote indruk gemaakt. Volkskrant-journalist en voetbalanalist Willem Vissers noemt het zelfs, in potentie, de beste Nederlandse trainer sinds Louis van Gaal.

Nathan Rutjes | Roda JC | 1Limburg
Video: het Louis van Gaal-Engels van Nathan Rutjes

Roda JC moet zich zien te handhaven in de eredivisie. Zaterdagavond komt mede-degaradtiekandidaat Sparta op bezoek.

Van Bommel barstte in tranen uit na ruzie met Van Gaal

Dat Mark van Bommel en Louis van Gaal geen dikke vrienden zijn, is al bekend. Maar de ex-profvoetballer doet in een interview een boekje open over zijn relatie met zijn voormalige trainer.

Louis van Gaal in video aan Maradona: kom naar Limburg

Louis van Gaal doet een persoonlijke oproep aan Diego Maradona om dit weekend toch absoluut naar Limburg te komen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten