Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Louis Coolen terug bij academie Roda

Geplaatst opmaandag 28 september 2015 - 20:08

Louis Coolen is teruggekeerd als hoofd opleidingen van de academie van Roda JC.

Hij zal de rest van het seizoen de jeugdopleiding onder zijn hoede nemen op parttime basis, zo’n drie dagen per week. Daarnaast zal hij de technische staf van de Kerkraadse eredivisionist met advies gaan ondersteunen.

Verre Oosten
De 63-jarige Brabander vertrok vorig seizoen bij Roda, waar hij zowel hoofd opleidingen als technisch directeur was. Coolen zei zich niet meer fulltime te willen binden aan een club en schermde bovendien met een voetbalproject in het Verre Oosten. Dat laatste lijkt inmiddels op de lange baan geschoven.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Roda wil weer jeugdopleiding met MVV, Fortuna en VVV
Louis Coolen geen technisch manager Roda
Louis Coolen alweer weg bij Roda
Louis Coolen weer aan de slag bij Roda JC
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen