Lotte Walda denkt nog vaak aan Pinkpopdrama

Een veelbewogen jaar was het voor singer-songwriter Lotte Walda. Ze ontsnapte aan de dood toen een auto op Pinkpopgangers inreed, na afloop van het muziekfestival.

Getuigen Pinkpopdrama: 'We zijn aan de dood ontsnapt'

Getuigen hadden niet het gevoel dat ze in gevaar waren, op het moment van het fatale ongeluk bij het Pinkpopterrein.

Zangeres pleit voor meer kampvuren in Heerlens centrum

Tijdens het Heerlense winterfestijn Holy Moly kon het publiek genieten van muziek rondom een kampvuur. Mogelijk brandt er binnenkort weer een vuurtje in de binnenstad.

Heerlense zangeres organiseert compleet festival

Wat slechts een georganiseerd optreden voor haarzelf had moeten zijn, groeide uit tot een eigen festival. Zangeres Lotte Walda uit Heerlen draait haar hand er niet voor om.

Video: Limburgse talenten in Garden of Love op Pinkpop

In de Garden of Love op Pinkpop heerst een romantische sfeer met intieme optredens. Lotte Walda uit Heerlen en Charl DeLemarre uit Milsbeek kregen hier een podium. L1-verslaggever Henk Hover was erbij.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten