Overslaan en naar de inhoud gaan

Lotte Verbeek in film met Oscar-winnaar William Hurt

Geplaatst opdonderdag 15 februari 2018 - 13:35

De Venlose actrice Lotte Verbeek gaat een van de hoofdrollen in de film The Coldest Game spelen. Haar tegenspeler is Oscar-winnaar William Hurt.

Dat meldt Omroep Venlo.

Cubacrisis
De film speelt zich af tijdens de Cubacrisis. De Russische schaakkampioen neemt het op tegen de Amerikaanse. Er wordt om meer dan enkel de overwinning van de schaakwedstrijd gespeeld. Bij de wedstrijd staat namelijk wereldheerschappij op het spel.

Opnames
The Coldest Game wordt geregisseerd door Lukasz Kosmicki. De opnames zijn op 8 februari gestart.

De film draait waarschijnlijk volgend jaar in de bioscoop.

First shooting day #thecoldestgame #neonoir

Een bericht gedeeld door lotteverbeek (@lotteverbeek) op

Carrière
De Venlose is bekend van de serie Outlander. Verder is ze onder meer te zien in de Amerikaanse serie Counterpart. Ook werkte ze onlangs aan The Book Of Vision, een door Terrence Malick geproduceerde film waarin ze een dubbelrol speelt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen