Lieke Martens in actie tegen Australiƫ

Dit is de olympische route voor Lieke Martens en co

De tegenstanders voor de Oranje Leeuwinnen tijdens de Olympische Spelen in Tokio zijn bekend. Ten koste van Braziliƫ, China en Zambia moet Nederland op naar een medaille.

Giorgios Giakoumakis (VVV-Vitesse) 27 jan 2021
VVV treft Vitesse in halve finale beker bij winst tegen NEC

VVV-Venlo kent de mogelijke tegenstander in de halve finales van de KNVB-beker. Mocht VVV woensdag winnen bij NEC, treft het Vitesse in de halve eindstrijd.

School stopt met omstreden loting na klachten discriminatie

De Bernard Lievegoed School in Maastricht stopt met de omstreden selectieve loting die bedoeld was om evenveel jongens als meisjes in een klas te krijgen.

Gemeenteraadsverkiezingen Stemmen tellen Jean-Pierre Geussens
Maastricht, Beek, Venray en Kerkrade beslissen over hertelling

De centrale stembureaus in vier Limburgse gemeenten moeten vrijdag besluiten of er een hertelling plaatsvindt.

Venray loot vrijdag om laatste raadszetel

In Venray zal er komende vrijdag geloot worden om een raadszetel. De strijd zal gaan tussen het CDA en Venray Lokaal.

Optochtvolgorde OLS 2018 in Ophoven bekend

In het Belgisch-Limburgse Ophoven heeft de loting plaatsgevonden van de volgorde van de OLS-optocht die op zondag 1 juli door Ophoven zal trekken.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten