Overslaan en naar de inhoud gaan

Loterijwinnaars Sevenum na een jaar nog altijd beduusd

Geplaatst opzondag 29 december 2019 - 16:09

Je wordt deze dagen om de oren gegooid met reclames voor loterijen; Staatsloterij, Vriendenloterij, Postcodeloterij en ga zo maar door. En iedereen met een lot hoopt natuurlijk op een een grote prijs.

Bewoners van de Zadelmakersstraat in Sevenum hadden dat geluk begin dit jaar op Nieuwjaarsdag. Deelnemers aan de postcodeloterij mochten toen 1 miljoen euro verdelen.

Droom komt uit
Voor Stef en Guusje Lemmen voelt het nog altijd onwerkelijk. Met veel plezier kijken ze de televisieopname van begin dit jaar terug. "Je hoopt natuurlijk altijd op een prijs, maar als je hem dan ook wint, komt er een droom uit". zegt Guusje.

Nuchter gebleven
Het jonge paar won ruim 83.000 euro. Dat geld hebben ze gebruikt voor de al geplande bruiloft en voor het verbouwen van hun woning. "We zijn er nuchter onder gebleven", zegt Stef, "al werden we op straat wel vaak aangesproken op onze winst. Maar de reacties waren altijd positief."

Genieten
In totaal hadden tien gezinnen in de Zadelmakersstraat prijs, maar het heeft de straat niet veel veranderd. "Een stel is verhuisd en sommigen hebben verbouwd of het geld voor vakanties gebruikt. Voor de rest blijft het gewoon een gezellige dorpsstraat. ziet Guusje. Hun tip voor mensen die komende nieuwjaarsdag een groot bedrag winnen: "Blijf gewoon wie je bent en geniet er vooral van."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen