stock geld 500 euro bankbiljetten

Kassa in Kerkrade: miljoen euro voor loterijdeelnemers

Het is voor een aantal inwoners van Kerkrade een lucratieve woensdag: de 1 Miljoenprijs van de Postcode Loterij is op de postcodes die met 6464 beginnen gevallen.

Loterijwinnaars Sevenum na een jaar nog altijd beduusd

Je wordt deze dagen om de oren gegooid met reclames voor loterijen; Staatsloterij, Vriendenloterij, Postcodeloterij en ga zo maar door. En iedereen met een lot hoopt natuurlijk op een een grote prijs.

BankGiro Loterij
Limburger wint duizenden euro's bij BankGiro Loterij

Een Hoensbroekenaar kan het weekend met een goedgevulde portemonnee beginnen. De geluksvogel mag namelijk 10.000 euro op zijn rekening bijschrijven.

Miljoenenbedrag voor Maastrichtse buurt

Zeven gezinnen uit Maastricht hoeven voorlopig niet met droog brood te ontbijten. Ze wonnen samen 1,2 miljoen euro in de Postcode Loterij.

Ultieme zoektocht naar winnaars van Oudejaarsloterij

In Simpelveld en in Echt wordt zaterdag gezocht naar de winnaars van een Mini. In beide dorpen is er een lot verkocht waarmee tijdens de Oudejaarsloterij van vorig jaar een auto werd gewonnen.

Kessel valt in de prijzen bij Postcodeloterij

In de Miljoenenjacht van de Postcodeloterij is zondagavond Kessel in de prijzen gevallen.

Slag één voor Staatsloterij: geen schadevergoeding

De Staatsloterij hoeft een Limburgse deelnemer geen schadevergoeding te betalen voor misleiding. Dat heeft de rechtbank Roermond woensdag bepaald.

Inwoners Bergen winnen twee miljoen bij Postcode Loterij

In de Burgemeester Douvenstraat in Bergen is in de junitrekking van de Postcode Loterij de 2 Miljoen Prijs gevallen. En het hele dorp profiteert mee.

Postcodepechvogel vindt incassobeleid loterij onduidelijk

De advocate van postcodepechvogel Kamal Maihouana uit Sittard vindt het incassobeleid van de loterij onduidelijk.

Hoofdprijs Staatsloterij valt op lot uit Susteren

De hoofdprijs van de Staatsloterij is op een lot gevallen dat verkocht is bij de Primera in Susteren. De winnaar krijgt niet de volledige hoofdprijs van 1 miljoen, maar 'slechts' 200.000 euro.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten