stock geld 500 euro bankbiljetten

Kassa in Kerkrade: miljoen euro voor loterijdeelnemers

Het is voor een aantal inwoners van Kerkrade een lucratieve woensdag: de 1 Miljoenprijs van de Postcode Loterij is op de postcodes die met 6464 beginnen gevallen.

Loterijwinnaars Sevenum na een jaar nog altijd beduusd

Je wordt deze dagen om de oren gegooid met reclames voor loterijen; Staatsloterij, Vriendenloterij, Postcodeloterij en ga zo maar door. En iedereen met een lot hoopt natuurlijk op een een grote prijs.

BankGiro Loterij
Limburger wint duizenden euro's bij BankGiro Loterij

Een Hoensbroekenaar kan het weekend met een goedgevulde portemonnee beginnen. De geluksvogel mag namelijk 10.000 euro op zijn rekening bijschrijven.

Miljoenenbedrag voor Maastrichtse buurt

Zeven gezinnen uit Maastricht hoeven voorlopig niet met droog brood te ontbijten. Ze wonnen samen 1,2 miljoen euro in de Postcode Loterij.

Ultieme zoektocht naar winnaars van Oudejaarsloterij

In Simpelveld en in Echt wordt zaterdag gezocht naar de winnaars van een Mini. In beide dorpen is er een lot verkocht waarmee tijdens de Oudejaarsloterij van vorig jaar een auto werd gewonnen.

Kessel valt in de prijzen bij Postcodeloterij

In de Miljoenenjacht van de Postcodeloterij is zondagavond Kessel in de prijzen gevallen.

Slag één voor Staatsloterij: geen schadevergoeding

De Staatsloterij hoeft een Limburgse deelnemer geen schadevergoeding te betalen voor misleiding. Dat heeft de rechtbank Roermond woensdag bepaald.

Inwoners Bergen winnen twee miljoen bij Postcode Loterij

In de Burgemeester Douvenstraat in Bergen is in de junitrekking van de Postcode Loterij de 2 Miljoen Prijs gevallen. En het hele dorp profiteert mee.

Postcodepechvogel vindt incassobeleid loterij onduidelijk

De advocate van postcodepechvogel Kamal Maihouana uit Sittard vindt het incassobeleid van de loterij onduidelijk.

Hoofdprijs Staatsloterij valt op lot uit Susteren

De hoofdprijs van de Staatsloterij is op een lot gevallen dat verkocht is bij de Primera in Susteren. De winnaar krijgt niet de volledige hoofdprijs van 1 miljoen, maar 'slechts' 200.000 euro.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV