Eindejaarsgeluk: Limburger in één klap multimiljonair

Limburg is een multimiljonair rijker. Een inwoner van de gemeente Meerssen heeft ruim 9,6 miljoen euro gewonnen.

ANP
Lot (6) vindt Glazen Huis in Breda mooier dan in Heerlen

Lot Koopmans had het donderdagochtend heel erg naar haar zin in het Glazen Huis in Breda.

Lot verrast Domien in Glazen Huis met cadeautje

Het duurde even, maar Lot - de ster van Serious Request vorig jaar - heeft donderdagochtend een bezoek gebracht aan Domien in het Glazen Huis.

Glazen Huis-kijkers vragen zich af: Waar blijft Lot?

Serious Request is inmiddels al een dag bezig, maar Lot - de ster van de 3FM-actie van vorig jaar - is nog niet bij het Glazen Huis in Breda geweest.

Lot wenst Domien alvast veel succes in het Glazen Huis

Ze was de ster van de laatste editie van Serious Request. Maar de karavaan trekt verder en dus wenst Lot (6) haar vriendje Domien Verschuuren alvast succes voor de actie van dit jaar.

Schattig: Lot (6) bedankt Serious Request-publiek

Ze was vorig jaar dé ster van Serious Request in Heerlen. In een speciale video bedankt de 6-jarige Lot iedereen die toen heeft gedoneerd: "Dankjewel!"

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten