Overslaan en naar de inhoud gaan

Losgeslagen koe verwondt vrouw en veroorzaakt file

Geplaatst opdonderdag 28 oktober 2021 - 11:47

Een losgebroken koe heeft donderdagochtend een vrouw verwond op de N280 in Horn. De koe was drachtig.

De vrouw heeft volgens een correspondent ter plaatse geprobeerd om het rund op de Rijksweg tegen te houden en is daarbij omver gelopen door het dier. Met onbekend letsel is de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis.

Afgeschoten
Rond 11:50 uur is de koe afgeschoten door een zogenoemde vergunninghouder. Dat is geen jager, maar iemand die op verzoek van de politie een dier mag afschieten.

Het rund is eerder in de ochtend ontsnapt uit een weiland in Beegden.

File
Vanwege het voorval met de koe is een kilometerslange file ontstaan. De weg is tot het middaguur dicht geweest tussen de aansluiting met de N273 en Horn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen