Overslaan en naar de inhoud gaan

Losgeslagen koe verwondt vrouw en veroorzaakt file

Geplaatst opdonderdag 28 oktober 2021 - 11:47

Een losgebroken koe heeft donderdagochtend een vrouw verwond op de N280 in Horn. De koe was drachtig.

De vrouw heeft volgens een correspondent ter plaatse geprobeerd om het rund op de Rijksweg tegen te houden en is daarbij omver gelopen door het dier. Met onbekend letsel is de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis.

Afgeschoten
Rond 11:50 uur is de koe afgeschoten door een zogenoemde vergunninghouder. Dat is geen jager, maar iemand die op verzoek van de politie een dier mag afschieten.

Het rund is eerder in de ochtend ontsnapt uit een weiland in Beegden.

File
Vanwege het voorval met de koe is een kilometerslange file ontstaan. De weg is tot het middaguur dicht geweest tussen de aansluiting met de N273 en Horn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen