Overslaan en naar de inhoud gaan

Losgeschoten wiel ramt tegemoetkomende auto

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 22:38

Een bijzonder incident, vrijdagavond in Hulsberg. Op de Diepestraat verloor de aanhanger van een tractor een wiel. Dat losgeschoten wiel ramde vervolgens een tegemoetkomende auto, die daardoor total loss is.

Het incident vond plaats rond 20:15 uur.

Rug- en nekklachten
Volgens een correspondent ter plaatse is de bestuurder van de auto gecontroleerd door ambulancepersoneel, omdat de automobilist aangaf rug- en nekklachten te hebben. Uiteindelijk is de bestuurder voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De getroffen auto is meegenomen door een bergingsbedrijf.

Het is niet bekend hoe het wiel van de aanhanger plots los is geraakt.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen