Bankmol Zundert

Advocaten en rechtbank in de clinch: zaak bankmol vertraagd

De zaak rondom bankmol Lorenzo J. (27) ligt op zijn gat. Maandag ontstond er opnieuw een conflict tussen de Roermondse rechtbank en betrokken advocaten. Deze advocaten hebben de rechtbank nu gewraakt.

Bankmol Venlo
Dna-sporen linken bankrovers aan Venlose overval

Twee Brabantse bankrovers zijn in verlegenheid gebracht door dna-sporen die bij een Venlose overval zijn gevonden. Ze zeggen niet te weten hoe hun dna er terecht is gekomen en beroepen zich verder op hun zwijgrecht.

Bankmol Zundert
Brabantse bankrovers struikelden over Limburgse politie

Het werk van een groep Brabantse bankrovers is ruw onderbroken door de Limburgse politie. Na een succesvolle roof in Venlo, wisten agenten deze verdachten op spectaculaire wijze te arresteren.

Verdachten roversbende Venlo blijven vast zitten

De zes verdachten die onder meer verantwoordelijk worden gehouden van één gewelddadige beroving in Venlo, blijven achter slot en grendel.

'Bankmol' ook verdachte bij overval op bejaarde Brabantse

De politie vermoedt dat een verdachte medewerker van de Rabobank die onder meer overvallers tipte voor een beroving in Venlo, ook betrokken was bij een gewelddadige overval op een bejaarde vrouw in Bladel in september.

Aangifte tegen politie na sensationele arrestatie

Er is een onderzoek gestart naar de veelbesproken arrestatie van vijf overvallers, waarbij de politie geweld heeft gebruikt en zelfs heeft geschoten.

Agent nam plaats in van slachtoffer bij zaak 'bankmol'

De politie heeft de overvallersbende, die onder meer toesloeg in Venlo, opgepakt dankzij een puik staaltje undercoverwerk.

Mol roversbende Venlo gelinkt aan andere overval

De bankmedewerker die samenwerkte met de mannen die op 19 juli in Venlo een Duitse man op straat van ruim 100.000 euro beroofden, heeft mogelijk ook geholpen bij een gewelddadige overval in Roosendaal.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV