Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Lorena Wiebes wil weg bij Limburgse ploeg’

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 15:31

Wielrenster Lorena Wiebes, de nummer één van de wereld, wil graag vertrekken bij haar huidige team Parkhotel Valkenburg.

Het 20-jarige toptalent heeft zich dit seizoen in de kijker gereden van grote ploegen als CCC, Trek-Segafredo en Sunweb.

Passende oplossing
Esra Tromp, teammanager van Parkhotel Valkenburg laat weten binnenkort met Wiebes en haar management aan tafel te zitten om een ‘passende oplossing’ te zoeken.

Contractverlening
Het jonge talent tekende vorig jaar nog bij tot eind 2021, maar wil nu toch liever haar contract opzeggen bij het Limburgse team. Dat meldt wielerverhaal.com.

Nederlands kampioen
Wiebes heeft een indrukwekkend seizoen gedraaid bij de ploeg uit Valkenburg. Zo werd ze onder meer Nederlands kampioen op de weg en won ze de Europese Spelen. Ook verraste ze met twee overwinningen in de Boels Ladies Tour en won ze het punten- en jongerenklassement.

Dumoulin
In het wielrennen kwam het in het verleden nauwelijks voor dat renners tussentijds van ploeg wisselden als ze nog onder contract stonden, maar dit jaar lukte het Tom Dumoulin om tussentijds over te stappen van Sunweb naar Jumbo-Visma en ook de Belgische tijdritkampioen Wout van Aert liet zijn contract ontbinden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen