Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Lorena Wiebes wil weg bij Limburgse ploeg’

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 15:31

Wielrenster Lorena Wiebes, de nummer één van de wereld, wil graag vertrekken bij haar huidige team Parkhotel Valkenburg.

Het 20-jarige toptalent heeft zich dit seizoen in de kijker gereden van grote ploegen als CCC, Trek-Segafredo en Sunweb.

Passende oplossing
Esra Tromp, teammanager van Parkhotel Valkenburg laat weten binnenkort met Wiebes en haar management aan tafel te zitten om een ‘passende oplossing’ te zoeken.

Contractverlening
Het jonge talent tekende vorig jaar nog bij tot eind 2021, maar wil nu toch liever haar contract opzeggen bij het Limburgse team. Dat meldt wielerverhaal.com.

Nederlands kampioen
Wiebes heeft een indrukwekkend seizoen gedraaid bij de ploeg uit Valkenburg. Zo werd ze onder meer Nederlands kampioen op de weg en won ze de Europese Spelen. Ook verraste ze met twee overwinningen in de Boels Ladies Tour en won ze het punten- en jongerenklassement.

Dumoulin
In het wielrennen kwam het in het verleden nauwelijks voor dat renners tussentijds van ploeg wisselden als ze nog onder contract stonden, maar dit jaar lukte het Tom Dumoulin om tussentijds over te stappen van Sunweb naar Jumbo-Visma en ook de Belgische tijdritkampioen Wout van Aert liet zijn contract ontbinden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen