Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Lorena Wiebes wil weg bij Limburgse ploeg’

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 15:31

Wielrenster Lorena Wiebes, de nummer één van de wereld, wil graag vertrekken bij haar huidige team Parkhotel Valkenburg.

Het 20-jarige toptalent heeft zich dit seizoen in de kijker gereden van grote ploegen als CCC, Trek-Segafredo en Sunweb.

Passende oplossing
Esra Tromp, teammanager van Parkhotel Valkenburg laat weten binnenkort met Wiebes en haar management aan tafel te zitten om een ‘passende oplossing’ te zoeken.

Contractverlening
Het jonge talent tekende vorig jaar nog bij tot eind 2021, maar wil nu toch liever haar contract opzeggen bij het Limburgse team. Dat meldt wielerverhaal.com.

Nederlands kampioen
Wiebes heeft een indrukwekkend seizoen gedraaid bij de ploeg uit Valkenburg. Zo werd ze onder meer Nederlands kampioen op de weg en won ze de Europese Spelen. Ook verraste ze met twee overwinningen in de Boels Ladies Tour en won ze het punten- en jongerenklassement.

Dumoulin
In het wielrennen kwam het in het verleden nauwelijks voor dat renners tussentijds van ploeg wisselden als ze nog onder contract stonden, maar dit jaar lukte het Tom Dumoulin om tussentijds over te stappen van Sunweb naar Jumbo-Visma en ook de Belgische tijdritkampioen Wout van Aert liet zijn contract ontbinden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen