Overslaan en naar de inhoud gaan

Lorena Wiebes Nederlands kampioene scratch

Geplaatst opzondag 29 december 2019 - 16:44

Lorena Wiebes is bij het NK baanwielrennen in Alkmaar Nederlands kampioene op het onderdeel scratch geworden.

De 20-jarige wielrenster rijdt voor de Limburgse ploeg Parkhotel Valkenburg, maar stond in Alkmaar in het shirt van haar club De Volharding aan de start. Het wielertalent heeft een conflict met de Limburgse wielerploeg en wil vertrekken.

Gat dichten
Wiebes moest in de wedstrijd een aantal keren een gat dichten en wilde per se winnen. De uit Mijdrecht afkomstige renster versloeg in de sprint Nina Kessler.

Aanbiedingen
De wielrenster rijdt deze winter een aantal baanwedstrijden en enkele veldritten als voorbereiding op het wegseizoen. Zij heeft enkele aanbiedingen van WorldTour-teams, maar Parkhotel Valkenburg weigert haar te laten gaan. De wielrenster wil graag een stap hogerop zetten en weigert nog langer uit te komen voor de Limburgse formatie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen