Overslaan en naar de inhoud gaan

Lorena Wiebes Nederlands kampioene scratch

Geplaatst opzondag 29 december 2019 - 16:44

Lorena Wiebes is bij het NK baanwielrennen in Alkmaar Nederlands kampioene op het onderdeel scratch geworden.

De 20-jarige wielrenster rijdt voor de Limburgse ploeg Parkhotel Valkenburg, maar stond in Alkmaar in het shirt van haar club De Volharding aan de start. Het wielertalent heeft een conflict met de Limburgse wielerploeg en wil vertrekken.

Gat dichten
Wiebes moest in de wedstrijd een aantal keren een gat dichten en wilde per se winnen. De uit Mijdrecht afkomstige renster versloeg in de sprint Nina Kessler.

Aanbiedingen
De wielrenster rijdt deze winter een aantal baanwedstrijden en enkele veldritten als voorbereiding op het wegseizoen. Zij heeft enkele aanbiedingen van WorldTour-teams, maar Parkhotel Valkenburg weigert haar te laten gaan. De wielrenster wil graag een stap hogerop zetten en weigert nog langer uit te komen voor de Limburgse formatie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen