Marianne van Leeuwen KNWU

'Tour de France voor vrouwen in Nederland zou mooi zijn'

KNWU-bestuurder Marianne van Leeuwen is enthousiast over de optie om een etappe van de Tour de France voor vrouwen in Nederland te organiseren. "Ik ben voor."

Wiebes Scheldeprijs
Wiebes wint voor Team DSM de Scheldeprijs

Lorena Wiebes heeft de eerste vrouweneditie van de Scheldeprijs gewonnen.

Dyneema
Limburgse vezel voorkomt ernstig letsel Wiebes

De door DSM ontwikkelde Dyneema-vezel heeft bij wielrenster Lorena Wiebes bij een valpartij ernstig letsel voorkomen.

racefiets renfiets wielrennen stock
Bij Parkhotel vertrokken Wiebes kiest voor Team Sunweb

Wielrenster Lorena Wiebes gaat voor Team Sunweb rijden. De Nederlands kampioene op de weg heeft een contract tot eind 2024 getekend bij de WorldTour-ploeg.

ANP-374931124
Wielrenster Wiebes alsnog weg bij Parkhotel Valkenburg

Wielrenster Lorena Wiebes vertrekt bij de ploeg Parkhotel Valkenburg. Haar contract is, zoals eerder afgesproken, per 1 juni beƫindigd.

Lorena Wiebes (ANP)
Wielrenster Lorena Wiebes kijkt vooruit na dreigende breuk

Wielrenster Lorena Wiebes wil alleen maar vooruitkijken naar de toekomst en niet meer herinnerd worden aan de dreigende breuk met de Limburgse wielerploeg Parkhotel Valkenburg.

Lorena Wiebes (ANP)
Kou lijkt uit de lucht tussen Wiebes en wielerteam

Het ziet er naar uit dat het conflict tussen Lorena Wiebes en wielerteam Parkhotel Valkenburg met een sisser afloopt.

Lorena Wiebes (ANP)
Limburgs wielerteam spant kort geding aan tegen Wiebes

Het conflict tussen Lorena Wiebes en haar team Parkhotel Valkenburg is verder verhard. Het Limburgse wielerteam spant een kort geding aan tegen het toptalent vanwege contractbreuk.

Lorena Wiebes (ANP)
Lorena Wiebes Nederlands kampioene scratch

Lorena Wiebes is bij het NK baanwielrennen in Alkmaar Nederlands kampioene op het onderdeel scratch geworden.

ANP-374931661
Wiebes wil stoppen: conflict met Limburgse wielerploeg

De kans is groot dat wielrenster Lorena Wiebes het komende half jaar niet meer fietst. Ze heeft een conflict met haar huidige ploeg Parkhotel Valkenburg en wil niet meer voor de ploeg rijden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten