Overslaan en naar de inhoud gaan

Loos alarm: inhoud poederbrief blijkt poedersuiker

Geplaatst opdonderdag 29 november 2018 - 16:53

De verdachte stof die donderdagmiddag in Stein in een brief werd gevonden door een postbode, blijkt poedersuiker te zijn.

Dat blijkt uit onderzoek van een gespecialiseerd team van Defensie.

Lees ook: Postbezorger in contact met verdachte stof

Alarm
Het incident vond plaats op de Negenmorgenstraat. De brandweer sloeg meteen alarm toen een postbode het verdachte poeder in zijn tas vond. De stof kwam uit een brief die was opengegaan.

Contact
De postbezorger kwam in contact met de stof en ademde het spul in. Hij schakelde meteen de hulpdiensten in. Na onderzoek blijkt dus dat het om poedersuiker gaat.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen