Politiehelikopter

Inzet politiehelikopter boven Heerlen was loos alarm

Boven Heerlen heeft maandagavond tussen 21:00 en 21:30 uur een politiehelikopter gevlogen en dat leidde via social media tot allerlei speculaties.

Loos alarm schietpartij Born (20 sep 2019)
Vermeende schietpartij Born blijkt akkefietje

De schietpartij waarvoor de hulpdiensten in Born in de nacht van donderdag op vrijdag zijn gealarmeerd, blijkt om een ruzie te gaan.

Loos alarm schietpartij Born (20 sep 2019)
Schietpartij Born blijkt loos alarm

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt na de melding van een schietpartij in Born.

Alarm gaat af: Venlose ambtenaren op straat

In Venlo is het stadskantoor maandagochtend een tijdje ontruimd.

Loos alarm koolstofmonoxide bij bedrijf in Belfeld
De brandweer in Belfeld is woensdagavond uitgerukt voor een loze melding dat er koolstofmonoxide in een bedrijfsloods zou hangen in Belfeld.
Zoekactie in kanaal Weert levert alleen oud tapijt op

De zoekactie naar een persoon die woensdagmiddag van de spoorbrug Suffolk-Zuid in Weert gesprongen is, heeft niks opgeleverd.

slaapzakken
Inbraak in schoolgebouw blijkt schoolverlaterskamp

In de nacht van donderdag op vrijdag dacht de politie inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen bij een inbraak in een schoolgebouw in Eijsden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten