Overslaan en naar de inhoud gaan

Loodsen gesloten na vondst softdrugs

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 10:25

Meerdere loodsen in Echt zijn voor zes maanden gesloten. Eerder werd daar softdrugs gevonden.

De vondst kwam eind maart aan het licht tijdens de controle van de schuren.

Henneptoppen
In de schuren werden 2,2 kilo hasj in blokken, 55 gram gedroogde henneptoppen, 217 hennepstekjes en een grote hoeveelheid spullen die gebruikt worden voor hennepteelt aangetroffen. Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft dinsdag de schuren voor zes maanden gesloten.

Ontmoedigen
De gemeente sluit zonder waarschuwing een pand als er drugs wordt gevonden. Burgemeester Hessels: "Dit doen we om het telen, vervaardigen of verhandelen van verdovende middelen in onze gemeente te ontmoedigen. Vroeg of laat komen we erachter en dan krijg je, buiten de strafrechtelijke gevolgen, ook te maken met een sluiting."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen