Oorzaak loodsbrand Heerlen onbekend

Na uitgebreid sporenonderzoek is nog steeds niet duidelijk wat de oorzaak van de brand is die vrijdagavond in Heerlen een loods van afvalverwerker Rd4 verwoestte.

Grote brand in loods Heerlen onder controle

De grote brand vrijdagavond in een loods op industrieterrein De Beitel aan de Nijverheidsweg in Heerlen is onder controle.

Grote brand in loods van afvalverwerker in Heerlen

De brandweer is vrijdag met groot materieel uitgerukt naar een loodsbrand op industrieterrein De Beitel aan de Nijverheidsweg in Heerlen.

Hennepkwekerij oorzaak brand loods Horst

Een hennepkwekerij is de oorzaak van de brand die in de nacht van dinsdag op woensdag woedde in een loods in Horst.

schuurbrand, boekend
Pony omgekomen bij schuurbrand in Boekend

Bij een schuurbrand aan de Kockerseweg in Boekend is dinsdagavond een pony omgekomen. Een ander paard werd door de eigenaar gered. De stal brandde volledig uit.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV