Overslaan en naar de inhoud gaan

Loods met compleet ingerichte wietplantage gesloten

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 22:34

Bij een controle in een loods in Horst hebben agenten en medewerkers van de gemeente maandag een volledig ingerichte hennepkwekerij ontdekt.

Buurtbewoners hadden volgens de Facebookpagina Nieuws uit Horst aan de Maas verdacht gedrag rond de loods aan de Kranestraat doorgegeven aan de politie.

Geen plantjes
Toen agenten er een kijkje gingen nemen, bleek binnen alles klaar te staan voor de hennepteelt. Alleen de planten ontbraken. Wie er achter de plantage zit, wordt nog onderzocht.

De burgemeester heeft het pand onmiddellijk laten sluiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen