Overslaan en naar de inhoud gaan

Loods gaat jaar op slot na cocaïnevangst

Geplaatst opmaandag 15 juli 2019 - 13:33

Burgemeester Monique de Boer van Roerdalen sluit een loods in Herkenbosch. In de loods aan de Veldweg was een cocaïnewasserij en -drogerij ontdekt.

Op 19 mei werd er alarm geslagen nadat iemand een chemische lucht rook.

Cocaïne
Toen agenten een kijkje gingen nemen, troffen ze chemicaliën aan voor de productie van cocaïne. Er werd ruim vijftien kilo aan cocaïne gevonden.

Lees ook: Onderzoek in loods na vondst chemicaliën

Hennep
Het is niet de eerste keer dat er drugs werden gevonden in de loods. Op 12 juni 2017 werd een hennepkwekerij met 973 oogstrijpe hennepplanten aangetroffen. Daarom gaat het pand een jaar op slot.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen