Jan Loonen Loobeek Venray

Wethouder Loonen stapt op: 'Dit is een politieke afrekening'

Wethouder Loonen is opgestapt. De Venrayse CDA-wethouder hoorde 18 van de 25 stemmen in de Venrayse gemeenteraad een motie van wantrouwen tegen hem steunen.

Jan Loonen Loobeek Venray
Rapport Berenschot: Loonen handelde volgens gedragscode

De Venrayse wethouder Jan Loonen heeft de besluitvorming in het dossier Loobeekdal niet beïnvloed in zijn eigen voordeel of dat van zijn familie. Dat is de conclusie van het onderzoek dat bureau Berenschot de afgelopen maanden deed in opdracht van de Venrayse gemeenteraad.

Jan Loonen Loobeek Venray
Wethouder Venray doet aangifte wegens smaad

Wethouder Jan Loonen van Venray heeft aangifte gedaan wegens smaad en laster. Volgens de wethouder zijn anonieme publicaties over hem gebaseerd op onwaarheden.

Jan Loonen Loobeek Venray
Unanieme steun voor onderzoek gronddeal wethouder Venray

De Venrayse politiek steunt unaniem een onderzoek naar een gronddeal uit 2016 met het Waterschap Limburg waar wethouder Jan Loonen (CDA) als privé-persoon bij betrokken was.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten