Jacqueline Jansen uit Stein

Zwangere vrouw in coma en wordt wakker zonder baby in buik

Zwanger zijn en zo erg ziek worden dat je in coma moet worden gebracht. Het overkwam Jacqueline Jansen uit Stein. Ze ontwaakte in het ziekenhuis zonder baby in haar buik. Haar bizarre verhaal is nu opgetekend in een boek 'Nieuw leven in coma'.

Verkouden griep snotteren niezen hoesten
Coronavirus: een lente vol gesnotter, gekuch en onzekerheid

Je kon erop wachten. Limburg heeft zijn eerste patiënt die besmet is met het coronavirus. Het gaat om een man uit Geleen.

Geiten Q-koorts
Kogel door de kerk: Geitenstop vanaf half december van kracht

De voorlopige geitenstop in Limburg wordt half december officieel vastgelegd door het Limburgs Parlement. Vanaf dat moment gaat de stop ook feitelijk in.

Nieuw onderzoek: 'Geiten vergroten kans op longontsteking'

Mensen die binnen twee kilometer van een geitenhouderij wonen, lopen meer kans op longontsteking dan gemiddeld.

Protest tegen geiten Nederweert krijgt steun in Staten

De Partij voor de Dieren (PvdD) en GroenLinks in het Limburgs Parlement steunen het protest van omwonenden van de Gerrisstraat in Nederweert tegen de mogelijke komst van een geitenstal in hun omgeving.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten