Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lone van Roosendaal deze zomer in nieuwe musical

Geplaatst opdonderdag 9 maart 2017 - 11:22

Lone van Roosendaal is komende zomer te zien in de nieuwe musical A New Brain.

Ook Freek Bartels, Jonathan Demoor, Dennis Willekens, Eva Poppink en Christanne de Bruijn zullen een rol vertolken. Dat heeft stichting De Kernploeg donderdag bekendgemaakt. Het nieuwe platform wil voortaan elke zomer een intieme, kleine versie van een Amerikaanse musical brengen.

Hersenaandoening
A New Brain vertelt het tragikomische verhaal van componist Gordon Schwinn die door een plotselinge hersenaandoening acuut geopereerd moet worden. Daarvoor moet niet alleen zijn schedel open, maar ook zijn geest. Kiest hij aan de vooravond van de operatie voor zijn dierbaren of grijpt hij dat moment aan om dat ene briljante nummer te schrijven waarmee hij, mocht de operatie niet slagen, het 'eeuwige leven' krijgt?

The Bridges of Madison
De actrice uit Bocholtz is op dit moment te zien is in Into The Woods. De musical is tot halverwege mei te zien in verschillende theaters in Nederland. In juni speelt Van Roosendaal The Bridges of Madison County. Een vakantie zit er daarna niet in. A New Brain is in juli te zien in de NDSM-Loods in Amsterdam.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP
Acteurs van musical Sky vissen naast extra loon
ANP
Lone van Roosendaal en Brigitte Heitzer in Into The Woods
ANP
Dochter van Lone van Roosendaal in The Voice Kids
Puck Lone van Roosendaal The Voice Kids TVK
Dochter van Lone van Roosendaal niet door bij The Voice
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen