Overslaan en naar de inhoud gaan

Lone van Roosendaal deze zomer in nieuwe musical

Geplaatst opdonderdag 9 maart 2017 - 11:22

Lone van Roosendaal is komende zomer te zien in de nieuwe musical A New Brain.

Ook Freek Bartels, Jonathan Demoor, Dennis Willekens, Eva Poppink en Christanne de Bruijn zullen een rol vertolken. Dat heeft stichting De Kernploeg donderdag bekendgemaakt. Het nieuwe platform wil voortaan elke zomer een intieme, kleine versie van een Amerikaanse musical brengen.

Hersenaandoening
A New Brain vertelt het tragikomische verhaal van componist Gordon Schwinn die door een plotselinge hersenaandoening acuut geopereerd moet worden. Daarvoor moet niet alleen zijn schedel open, maar ook zijn geest. Kiest hij aan de vooravond van de operatie voor zijn dierbaren of grijpt hij dat moment aan om dat ene briljante nummer te schrijven waarmee hij, mocht de operatie niet slagen, het 'eeuwige leven' krijgt?

The Bridges of Madison
De actrice uit Bocholtz is op dit moment te zien is in Into The Woods. De musical is tot halverwege mei te zien in verschillende theaters in Nederland. In juni speelt Van Roosendaal The Bridges of Madison County. Een vakantie zit er daarna niet in. A New Brain is in juli te zien in de NDSM-Loods in Amsterdam.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP
Acteurs van musical Sky vissen naast extra loon
ANP
Lone van Roosendaal en Brigitte Heitzer in Into The Woods
ANP
Dochter van Lone van Roosendaal in The Voice Kids
Puck Lone van Roosendaal The Voice Kids TVK
Dochter van Lone van Roosendaal niet door bij The Voice
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen