Jeroen van Dinteren mijdt het openbaar vervoer in Londen

Limburgse Londenaren: 'Er zinkt hier iedere dag een Titanic'

"Zoveel doden. Er vergaat hier iedere dag een Titanic", omschrijft Jeroen van Dinteren vanuit Londen de gevolgen van de Britse variant van het coronavirus.

Jansen en Van Duijn vijfde in Diving World Series

Inge Jansen en Celine van Duijn zijn in het overall klassement van de FINA Diving World Series als vijfde geëindigd op het onderdeel 3 meter synchroonspringen.

Plan voor lijnvluchten vanaf MAA naar München en Londen

Er komen mogelijk nog dit jaar lijnvluchten van Maastricht Aachen Airport naar München en Londen.

Ruim honderd Océ-medewerkers gestrand door 'gele hesjes'

Een bedrijfsuitje van het Venlose bedrijf Océ is uitgemond in een sof. Ongeveer 110 medewerkers waren met de bus op weg naar Londen, maar werden in Frankrijk gestuit door de gele hesjes-beweging.

A2-tunnel wint prestigieuze award in Londen

De makers van de A2-tunnel in Maastricht zijn donderdagavond bij het Tunnelling Festival in Londen in de prijzen gevallen.

Stultiens eindigt in achterhoede Women's WorldTour Londen

Sabrina Stultiens is in de Prudential RideLondon Classique in de achterhoede gefinisht.

Limburgse vlogt over Royal Wedding prins Harry en Meghan

Het is bijna zover, zaterdag trouwen prins Harry en Meghan Markle. Volgens Ans Vaessen, geboren in Maasbree en nu gids in Londen, begint de feestvreugde een beetje te komen.

Wetenschapper in Maastricht: uitlaatgassen snel schadelijk

Uitlaatgassen kunnen al binnen twee uur schadelijk zijn voor personen die er aan bloot worden gesteld.

Maastrichtse fotograaf op punt van doorbreken in Londen

Werk van de jonge Maastrichtse fotograaf Patrick Dreuning is te zien in Londen. Daarnaast heeft hij een uitnodiging voor een expositie in de Britse hoofdstad te pakken.

Knoop afblazen schoolreis naar Londen snel doorgehakt

De directie van het Valuascollege in Venlo had niet lang nodig om de schoolreis die gepland was naar Londen te annuleren na de nieuwste aanslagen daar.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten