Overslaan en naar de inhoud gaan

Lommel richt pijlen op Van Veldhoven: 'Er lopen gesprekken'

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 9:34

De Belgische club Lommel SK heeft het oog laten vallen op Harm van Veldhoven. De algemeen directeur van Roda JC heeft zich dinsdag ziek gemeld, maar lijkt nu in gesprek te zijn met de Belgische eersteklasser.

"Er lopen gesprekken met Van Veldhoven", zegt preses van de Lommelse club Rudi Vandenput bij TV Limburg. "Er is nog één plekje open in het organigram en dat is de functie van operationeel directeur. We hopen dat Van Veldhoven die functie wil invullen."

Buitenspel
Van Veldhoven heeft zich eerder deze week ziekgemeld bij Roda JC. Dat deed hij een paar dagen nadat de club in handen kwam van de Mexicaanse investeerder Mauricio de la Vega. In een persbericht verklaarde de Kerkradenaren dat hij wegens persoonlijke omstandigheden niet in staat was om zijn werk uit te voeren. Mogelijk keert de Belg niet meer terug in het Parkstad Limburg Stadion.

Luchtkasteel
Van Veldhoven ontkent dat er gesprekken gaande zijn met Lommel. "Speculaties zijn er altijd", zegt hij tegen L1.

Lees ook: Harm van Veldhoven tijdelijk buitenspel

Zoektocht
Lommel is op zoek naar een nieuwe operationeel directeur. Nadat de onderhandelingen met oud-PSV'er Timmy Simons op niks uitliepen, heeft de club nu Van Veldhoven op het oog. Ook hoopt Lommel Thomas Buffel binnen te hengelen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen