Overslaan en naar de inhoud gaan

Lommel richt pijlen op Van Veldhoven: 'Er lopen gesprekken'

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 9:34

De Belgische club Lommel SK heeft het oog laten vallen op Harm van Veldhoven. De algemeen directeur van Roda JC heeft zich dinsdag ziek gemeld, maar lijkt nu in gesprek te zijn met de Belgische eersteklasser.

"Er lopen gesprekken met Van Veldhoven", zegt preses van de Lommelse club Rudi Vandenput bij TV Limburg. "Er is nog één plekje open in het organigram en dat is de functie van operationeel directeur. We hopen dat Van Veldhoven die functie wil invullen."

Buitenspel
Van Veldhoven heeft zich eerder deze week ziekgemeld bij Roda JC. Dat deed hij een paar dagen nadat de club in handen kwam van de Mexicaanse investeerder Mauricio de la Vega. In een persbericht verklaarde de Kerkradenaren dat hij wegens persoonlijke omstandigheden niet in staat was om zijn werk uit te voeren. Mogelijk keert de Belg niet meer terug in het Parkstad Limburg Stadion.

Luchtkasteel
Van Veldhoven ontkent dat er gesprekken gaande zijn met Lommel. "Speculaties zijn er altijd", zegt hij tegen L1.

Lees ook: Harm van Veldhoven tijdelijk buitenspel

Zoektocht
Lommel is op zoek naar een nieuwe operationeel directeur. Nadat de onderhandelingen met oud-PSV'er Timmy Simons op niks uitliepen, heeft de club nu Van Veldhoven op het oog. Ook hoopt Lommel Thomas Buffel binnen te hengelen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen