Mecedes 560 SL Oldtimers populair in coronatijd

Sleutelen aan je oldtimer in plaats van uit eten

Johan van Lierop zag in zijn woonplaats Weert een prachtige Mercedes uit 1988 voorbijkomen op internet, toen in oktober de tweede lockdown inging. Een ideaal klusobject om de winter door te komen, dacht hij.

Sneeuw op dak Lomm, 8 feb 2021
Dak dreigt te bezwijken onder sneeuw: bedrijf ontruimd

Een bedrijf in Lomm is ontruimd, omdat het dak dreigt te bezwijken onder de sneeuw.

Persoon onwel in Lomm (03-02-2021)
Persoon onwel door mogelijk gevaarlijke stof in Lomm

Een persoon is woensdagmorgen in Lomm onwel geworden, mogelijk door een gevaarlijke stof.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie