Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lokale muziekvereniging sluit Jera on Air af aan zijde NOFX

Geplaatst opzondag 1 juli 2018 - 11:42

Hardcore- en punkrockfestival Jera on Air in Ysselsteyn is zaterdagavond afgesloten door NOFX. De Amerikaanse band en de organisatie hadden nog een verrassing in petto voor de uitverkochte festivalweide.

Tijdens het nummer The Decline mocht de lokale muziekvereniging De Peelklank meespelen.

Geweldige ervaring
Op foto's en een filmpje op Facebook is te zien dat het muziekgezelschap heeft genoten van de act met de punkrockers onder leiding van frontman Fat Mike. "Was een geweldige ervaring", schrijft Ruud Janssen.

Ideale afsluiter
NOFX stond al geruime tijd op het verlanglijstje van Jera on Air. Dit jaar slaagde de organisatie erin om de band uit Los Angeles naar Ysselsteyn te halen. Met 20.000 bezoekers was de 26ste editie stijf uitverkocht.

Lees ook: Punkers en rockers uit hele wereld naar Ysselsteyn

Kijk op de Facebookpagina van 1Limburg voor een fotoalbum.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen