Overslaan en naar de inhoud gaan

Lokale muziekvereniging sluit Jera on Air af aan zijde NOFX

Geplaatst opzondag 1 juli 2018 - 11:42

Hardcore- en punkrockfestival Jera on Air in Ysselsteyn is zaterdagavond afgesloten door NOFX. De Amerikaanse band en de organisatie hadden nog een verrassing in petto voor de uitverkochte festivalweide.

Tijdens het nummer The Decline mocht de lokale muziekvereniging De Peelklank meespelen.

Geweldige ervaring
Op foto's en een filmpje op Facebook is te zien dat het muziekgezelschap heeft genoten van de act met de punkrockers onder leiding van frontman Fat Mike. "Was een geweldige ervaring", schrijft Ruud Janssen.

Ideale afsluiter
NOFX stond al geruime tijd op het verlanglijstje van Jera on Air. Dit jaar slaagde de organisatie erin om de band uit Los Angeles naar Ysselsteyn te halen. Met 20.000 bezoekers was de 26ste editie stijf uitverkocht.

Lees ook: Punkers en rockers uit hele wereld naar Ysselsteyn

Kijk op de Facebookpagina van 1Limburg voor een fotoalbum.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen