Overslaan en naar de inhoud gaan

Lokale mistbanken hinderen ochtendspits

Geplaatst opdinsdag 7 november 2017 - 6:42

Automobilisten moeten dinsdagochtend rekening houden met mistbanken.

Lokaal is er zelfs zeer dichte mist mogelijk.

Vorst
Het vroor dinsdagochtend vroeg, de temperatuur daalde tot -1 en -3 graden. Aan de grond was het op sommige plaatsen zelfs -5 graden.Veel automobilisten moesten hun ruiten krabben voor ze op weg konden.

Code geel
Het KNMI heeft code geel afgegeven. De mist kan verraderlijk zijn en plotseling opduiken. Automobilisten wordt geadviseerd om de snelheid aan te passen en voldoende afstand te houden.

Klik hier voor het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen