Jack Poels creatief brein achter logo OLS Sevenum

Niemand minder dan Rowwen H├Ęze-zanger Jack Poels heeft het logo van het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) 2019 in Sevenum ontworpen.

Unilever neemt Limburg-logo onder de loep

Het logo waarmee een groep Limburgse prominenten deze provincie een smoel wil geven, ligt op dit moment onder de loep bij Unilever.

Logo moet Limburgse identiteit uitdragen

Limburg moet een nieuw logo krijgen dat de identiteit van de provincie uitdraagt. Dat vindt een aantal bekende Limburgers en ondernemers.

Dit is het logo voor de viering van 150 jaar Limburg

Aline van Thoor uit Eijsden heeft het beste logo ontworpen voor de viering van 150 jaar Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten