Overslaan en naar de inhoud gaan

Logeerhuis Moveoo in deel Agnetenklooster Sittard

Geplaatst opvrijdag 17 juli 2015 - 16:57

Het logeerhuis van Moveoo voor twaalf mensen met psychische of verslavingsproblemen komt niet zoals gepland aan de Sittardse Molenweg.

Na protesten uit de buurt kiest het stadsbestuur van Sittard-Geleen ervoor het logeerhuis onder te brengen in het niet-monumentale deel van het Agnetenklooster aan de Plakstraat.

Fel geageerd
Tegen het plan om het logeerhuis in een leegstaand pand aan de Molenweg te vestigen, werd fel geageerd door de buurt. Buurtbewoners vonden dat een dergelijke voorziening niet nabij een kinder speelplek onverantwoord was.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gemeente Sittard-Geleen doet aangifte tegen krakers
Krakers vertrokken uit pand in Sittard
Petitie tegen huisvestingsplannen Moveoo in Sittard
Sittard-Geleen heroverweegt locatie opvang Moveoo
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen