Bezwaarmakers hotel Roermond stappen naar rechter

Een aantal bezwaarmakers tegen de bouw van een hotel in het gebied Loesbleik aan de Roersingel in Roermond zet de strijd voort en stapt naar de rechter.

Weerstand tegen bouw hotel in Roermond verdwenen

De weerstand in Roermond tegen de bouw van een hotel in het gebied Loesbleik lijkt verdwenen, nu ondernemer Victor Adams zijn ontwerp drastisch heeft aangepast.

Vertraging voor hotel op Loesbleik Roermond

Het nieuw te bouwen hotel in het centrum van Roermond aan de Roer is vertraagd. De initiatiefnemer trekt de vergunningsaanvraag in vanwege de vele bezwaren.

Inwoners protesteren tegen komst hotel in Roermond

Pakweg 150 bezwaarschriften zijn bij de gemeente Roermond binnengekomen tegen de bouw van een hotel op parkeerterrein Loesbleik.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV