Rapport: 'Zorginstelling heeft winstverbod niet omzeild'

Bij zorginstelling DeSeizoenen, dat vestigingen in Roggel en Heerlen heeft, is geen zorggeld weggelekt. Ook blijkt er geen sprake te zijn van wanbeleid.

'Winstverbod omzeild bij zorginstellingen Heerlen en Roggel'

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd IGJ en de Nederlandse Zorgautoriteit NZa doen onderzoek naar zorginstelling DeSeizoenen omdat het mogelijk het verbod op winst in de zorg omzeilt.

Failliete ziekenhuizen: 'Eigenbelang Winter stond voorop'

Zorgondernemer Loek Winter uit Voerendaal zou zijn eigenbelang voorop hebben gesteld terwijl de schulden van de inmiddels failliete IJsselmeerziekenhuizen opliepen.

Vakbond wil onderzoek naar Limburgse zorgondernemer

Vakbond CNV Zorg & Welzijn wil een onderzoek naar de activiteiten van de Limburgse zorgondernemer Loek Winter.

Ziekenhuizen van Limburgse zorgondernemer failliet

De IJsselmeerziekenhuizen van de Limburgse zorgondernemer Loek Winter zijn donderdagochtend failliet verklaard door de rechtbank Midden-Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten