Overslaan en naar de inhoud gaan

Loek 'Lieve Mona' Kessels kondigt afscheid aan op Facebook

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 13:15

Loek Kessels, beter bekend als 'Lieve Mona', heeft op Facebook haar naderende einde aangekondigd.

​Meer dan 25 jaar ging ze door het leven als Mona, de biechtmoeder van het weekblad Story. Kessels woont in Landgraaf.

Maalstroom
'De laatste dagen ben ik in een stroomversnelling, een maalstroom terecht gekomen die alles verandert. Twee jaar heb ik gevochten tegen een ziekte, waartegen nauwelijks te vechten valt. De insiders weten het. Ik BEN een vechter. Maar nu zijn er geen opties meer', zo staat er te lezen in een bericht op Facebook.

Afscheid
'Geen leuk bericht', vervolgt ze. 'Maar ik wil niet zomaar in de lucht verdwijnen zonder afscheid te nemen van al diegenen die me zo vaak een glimlach hebben bezorgd of een fijn gevoel van herkenning. Dank dus aan mijn vrienden, bekende en onbekende, die me hebben 'geliked' en bijzondere dingen met me hebben gedeeld.'

Niet lang meer
Wat er precies aan de hand is met Kessels, is niet bekend. Wel laat ze weten dat ze niet lang meer heeft. 'Misschien een week, zo is me door degenen die het weten kunnen gezegd.'

AvondGasten
Mona was in 2017 te gast in AvondGasten van L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen