Overslaan en naar de inhoud gaan

Loek 'Lieve Mona' Kessels kondigt afscheid aan op Facebook

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 13:15

Loek Kessels, beter bekend als 'Lieve Mona', heeft op Facebook haar naderende einde aangekondigd.

​Meer dan 25 jaar ging ze door het leven als Mona, de biechtmoeder van het weekblad Story. Kessels woont in Landgraaf.

Maalstroom
'De laatste dagen ben ik in een stroomversnelling, een maalstroom terecht gekomen die alles verandert. Twee jaar heb ik gevochten tegen een ziekte, waartegen nauwelijks te vechten valt. De insiders weten het. Ik BEN een vechter. Maar nu zijn er geen opties meer', zo staat er te lezen in een bericht op Facebook.

Afscheid
'Geen leuk bericht', vervolgt ze. 'Maar ik wil niet zomaar in de lucht verdwijnen zonder afscheid te nemen van al diegenen die me zo vaak een glimlach hebben bezorgd of een fijn gevoel van herkenning. Dank dus aan mijn vrienden, bekende en onbekende, die me hebben 'geliked' en bijzondere dingen met me hebben gedeeld.'

Niet lang meer
Wat er precies aan de hand is met Kessels, is niet bekend. Wel laat ze weten dat ze niet lang meer heeft. 'Misschien een week, zo is me door degenen die het weten kunnen gezegd.'

AvondGasten
Mona was in 2017 te gast in AvondGasten van L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen