Overslaan en naar de inhoud gaan

Loek 'Lieve Mona' Kessels kondigt afscheid aan op Facebook

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 13:15

Loek Kessels, beter bekend als 'Lieve Mona', heeft op Facebook haar naderende einde aangekondigd.

​Meer dan 25 jaar ging ze door het leven als Mona, de biechtmoeder van het weekblad Story. Kessels woont in Landgraaf.

Maalstroom
'De laatste dagen ben ik in een stroomversnelling, een maalstroom terecht gekomen die alles verandert. Twee jaar heb ik gevochten tegen een ziekte, waartegen nauwelijks te vechten valt. De insiders weten het. Ik BEN een vechter. Maar nu zijn er geen opties meer', zo staat er te lezen in een bericht op Facebook.

Afscheid
'Geen leuk bericht', vervolgt ze. 'Maar ik wil niet zomaar in de lucht verdwijnen zonder afscheid te nemen van al diegenen die me zo vaak een glimlach hebben bezorgd of een fijn gevoel van herkenning. Dank dus aan mijn vrienden, bekende en onbekende, die me hebben 'geliked' en bijzondere dingen met me hebben gedeeld.'

Niet lang meer
Wat er precies aan de hand is met Kessels, is niet bekend. Wel laat ze weten dat ze niet lang meer heeft. 'Misschien een week, zo is me door degenen die het weten kunnen gezegd.'

AvondGasten
Mona was in 2017 te gast in AvondGasten van L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen