Overslaan en naar de inhoud gaan

Loeiend autoalarm houdt buurt wakker in nachtelijke uren

Geplaatst opvrijdag 16 maart 2018 - 6:58

Een loeiend autoalarm heeft een buurt in Meerssen in de nacht van donderdag op vrijdag wakker gehouden.

Door een nog onbekende oorzaak ging daar een alarm af. Buurtbewoners schrokken zich wezenloos.

Gefronste wenkbrauwen
"Soms krijgen we meldingen van geluidsoverlast waarbij we onze wenkbrauwen fronsen", schrijft de politie Heuvelland op Facebook. "Bij deze melding konden wij ons echter zeer goed voorstellen dat omwonenden niet konden slapen van de herrie."

Sleutel
Toen de politie eenmaal ter plaatse was, wisten zij de eigenaar van de auto snel te vinden. Met de autosleutel werd het alarm uitgeschakeld en kon iedereen weer rustig slapen. De politie wil om veiligheidsredenen niet zeggen waar in Meerssen het alarm afging.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen