Duitse locomotief weer op rails getakeld in Venlo

De locomotief in Venlo, die vrijdagochtend in brand is gevlogen, is zondagochtend in alle vroegte weer op de rails getakeld.

Weg dicht voor wegtakelen locomotief Venlo

De locomotief in Venlo, die vrijdagochtend in brand is gevlogen, wordt zaterdagavond weggehaald. Vanwege deze werkzaamheden is de Sloterbeekstraat dicht.

Treinen Venlo rijden weer: locomotief later weggesleept

Het treinverkeer rondom Venlo lag vrijdagmorgen uren stil, nadat er brand was uitgebroken in een locomotief. Het voertuig wordt komend weekend geborgen, zodat reizigers weer de trein kunnen pakken.

Brand in locomotief: treinverkeer Venlo lag uren plat

De brandweer is vrijdagmorgen massaal uitgerukt voor een locomotief die in brand is gevlogen op het centraal station in Venlo. Hierdoor lag het treinverkeer rondom Venlo uren plat.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten