Overslaan en naar de inhoud gaan

Lockdownfilm met Huub Stapel blijkt hit

Geplaatst opwoensdag 27 mei 2020 - 16:08

De film 'Op gepaste afstand' met onder andere acteur Huub Stapel uit Tegelen blijkt een groot succes op streamingdienst Pathé Thuis.

85.000 mensen bekeken de film op de streamingdienst, meldt RTL Boulevard. Als de romantische film in de bioscopen had gedraaid, was bijna de status Gouden Film bereikt.

Ontluikende liefde tijdens lockdown
In de film, die conform RIVM-richtlijnen is opgenomen, spelen naast Stapel ook acteurs Noortje Herlaar en Tibor Lukács. Het verhaal gaat over twee mensen die elkaar ontmoeten in Tilburg tijdens de intelligente lockdown. Het stel groeit naar elkaar toe, maar moet rekening houden met de coronamaatregelen.

Doventolk en social distance-manager
Een op de zes kijkers koos voor een versie met een gebarentolk die de dialogen voor doven en slechthorenden duidelijk maakt. Irma Sluis, de vaste gebarentolk voor de persconferenties van het kabinet, werd daarvoor ingevlogen. Vanwege de omstandigheden werd de functie 'social distance-manager' in het leven geroepen. Hun taak: acteurs en crewleden op anderhalve meter afstand houden. De film is nog tot 1 juni gratis te zien op het streamingsplatform

Maastrichtste coronafilm
Toneelgroep Maastricht kwam begin deze maand met de komische thriller Lockdown. Ook hier speelt de coronacrisis een rode lijn in het verhaal. Die film is nog tot 5 juni te zien via streamingdienst Picl.

Lees ook: Limburgse video call-thriller over lockdown online te zien

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen