Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie OLS 2020 in Meijel is bekend

Geplaatst opwoensdag 2 oktober 2019 - 19:26

De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest in Meijel heeft woensdagavond bekend gemaakt waar het evenement zal plaatsvinden in het dorp.

Schutterij Sint Willibrordus zegt veel gesprekken te hebben gevoerd met onder meer grondeigenaren en de gemeente Peel en Maas.

Zorgcentrum
Uiteindelijk is gekozen voor een locatie dicht bij het centrum van Meijel. "Het OLS op 5 juli 2020 vindt plaats achter het Zorgcentrum St. Jozef tussen de Heldensedijk, de Steegstraat en de Trinesweg", schrijft de organisatie in een persbericht. De organiserende schutterij is zeer tevreden met de locatie. "Het feestterrein en de parkeerplaatsen sluiten naadloos op elkaar aan."

Het OLS 2020 vindt plaats op 5 juli. Het zestal van schutterij Sint Willibrordus won dit jaar het OLS in Sevenum.

kaart OLS
De locatie in Meijel waar het OLS 2020 plaatsvindt
Google Earth
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen